Barn Beach Reserve, Field House

BB FieldHouse-7.JPG
Barn Beach Green Award.jpg
Barn Beach Field House-Article Pix.jpg
BB FieldHouse-5.JPG
BB FieldHouse-2.JPG
BB FieldHouse-3.JPG
BB FieldHouse-4.JPG
BB FieldHouse-13.JPG
BB FieldHouse-1.JPG
BB FieldHouse-7.JPG
Barn Beach Green Award.jpg
Barn Beach Field House-Article Pix.jpg
BB FieldHouse-5.JPG
BB FieldHouse-2.JPG
BB FieldHouse-3.JPG
BB FieldHouse-4.JPG
BB FieldHouse-13.JPG
BB FieldHouse-1.JPG

Barn Beach Reserve, Field House

1.00

Named a Northwest top green project in 2009 by the American Institute of Architects (AIA), this multipurpose meeting facility was built using recycled and sustainable materials. "The Barn", as locally referred, is a 3,146 square-foot learning center complete with natural lighting and energy efficiency. 

Part of Barn Beach Reserve, an arts and nature center overlooking the Wenatchee River, this project features radiant floor heating, solar panels, photovoltaic panels for electricity, recycled metal siding, natural lighting and passive ventilation. Built on the site of an earlier residence, the building makes use of the prior concrete foundation and repurposed materials. 

The AIA’s "What Makes It Green?" competition is open to designers and architects from Washington, Oregon, Idaho, Alaska, Montana, Hawaii, Guam, Hong Kong and Japan.

Add To Cart